Monday, May 31, 2010

asik kena timgal jerp..!!

LAGI SEAKALI, AKU KENA TIMGAL..!! ( sekali ke..? bukan berkali-kali ?? )
haish...camnier...point yg paling betol adalah...aku nie asik kena tinggal jep bile family dapat gi jemjln jauh2.....wuahh...!!!!!!!


Kena timgal yg pertama :
dolo..masa before alom kawin..mereka2 gi Langkawi and aku x dapat ikut..da la besh..

Kena timgal yg kedua :
Alom kawin...Pastu time nak g mengundur lak..gi umah abg arin kt Lepar tu kan...aku x dapat ikut gak..sbb 1st day exam masa kat campus JB..

Kena timgal yg ketiga :
Angah grad dip kt UNISEL..pown x dpat ikot..sbb exam gak..apa la naseb malang nie kan..

Kena timgal yg keempat :
Ha..tang ni la..angah nak gi register kat USM, Penang. Lagi sekali kena timgal, Sebabnye, aku pown reg pada hari tu jugerk..wuah...!!! Kena reg solang2..x suker..!!


haish..nie lagi merisaukan aku..If aku and angah ter-GRAD sama2..mak and aboh nak pilih mana satu..??alo..!!!!! x aci.....!!!!...


(^_^) LIFE
pe2 pown..adek nak congrats kat ANGAH sbb dapat cont ur study in USM
ANGAH, kite sama2 blaja sungguh2 erk..
utk ALOM lak..da abish blaja kan..ALOM kasi cucu kt mak and aboh..yg comey2 jerp..
yg penting..KAMI SEBAGAI ANAK KPD EN. MD MOHPTY & PN. NOROL AINI
SESUNGGUHNYE KAMI INSYA'ALLAH BERUSAHA UTK MEMBUATKN MAK AND ABOH SUPAYA SENANTIASA TERSENYUM...AMIN...


1 comment:

abah dan mak haqq said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
tak bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(((