Thursday, May 6, 2010

EVERYTHING ALREADY DONE..YES..YES...

hye readers...
what I'm talking about "done"..it is about my final paper babe..today, was my last paper, which LAW 416..and while I answering this paper.. I was freaking s*** lost..haish.....conclusion is..I totally not confident on my answer..not only paper law, but others paper also...hmmmm =(


okies..what is done..is done ok..xder nyer nak leh regret2 lagi dah..
just like my mom said..


xleh da nak patah balik..yg penting skunk nie..next time, you should put more effort and never give up..adek kan da usaha..so..insya'aalh..the result will be commensurate with your effort..amin..and the most important thing is..PERFORM YOUR DUTY AS MUSLIM..


yes people..You all also should say AMIN....ok..( tengs ) huhuh..
da2..versi2 sedih n jiwang kaparat da abish da..now..I should be more grateful ok..kan..


p/s = credit to MAK n ABAH, ALONG, ANGAH, mereke2 ini slalu di sisi saya ketika saya susah, senang, gedik and nakal yang ya ALLAH teramat nakal..mereka ini tak pernah jemu2 nak layan karenah saya yang macam2..dan paling penting..mereka2 ini lah yang lebih memahami saya berbanding tuan empunya badan nie... I JUST HEART THEM SOOO MUCHOSSS...


(^_^) LIFE
hidup ni macam roda, sekejap naik sekejap turun..so sebelum nak turun tu..kenalah beringat-ingat.. jadi cam pepetah lain lak..sediakn payung sebelum ujan..


2 comments:

abah dan mak haqq said...

tau takpe...
dah usaha kan..
buat pe nak rasa bersalah..
lain la kalau tak usaha..
so next time kene lebih gigih lagi..
muahahahahaha..

p/s : cepat la balik bibik..

haziqah bt md mohpty said...

huhuh.....
yesh2..
nier dapat pedih mata jerp skunk nie..
huhu..

pe bibik2..
income la dolo..
hahahha..