Wednesday, May 26, 2010

HEPY BIRTHDAY MAK...!!!

wuah....last entry..aku da mention that today is my mom's birthday kan..huhuh...yeah......


HAPPY BIRTHDAY MAKK...!! adek nak cakab...
1. adek sayanggg sesangat kat mak
2. tak der sesiapa yang ble ganti mak..hanya mak yang satu
3. sebahagian besar hidup adek adalah mak..so..mak nyawaku..
4. pergorbanan mak tuk anak2 mak yg nakal nie ha...hanya ALLAH yg dapat balasnyer...
5. adek akan berusaha bersungguh-sungguh supaya mak akan sentiasa tersenyum..


actually..banyak..tpi..rasa2 nie yg terbaiyek and ringkas...syg aku kat mak..hanya ALLAH jep yg tahu..MAK...UR THE BEST..!!!!!!
( yepla..ko sorang jerp ade mak..hehehe )
doa adek tuk mak..x pernah adek tinggal..begitu juga utk abah..
I LOVE BOTH OF THEM SOOOO DAMN MUCH...


(^_^) LIFE
hari nie..pepagi g shopping kt JJ Tebrau..banyak giler manusia kat sana..huish..
penat eden meredah lautan manusia dowh...
pastu...nie...dinner ANAK2 norol aini and md mohpty belanja mak mkn KFC...
mak nak mkn KFC and x nak makan luar sebab da penat shopping..
hehehehe..
once again..
HAPPY BIRTHDAY MAK..


3 comments:

mimiecomel said...

sweeeeeet ! :D hee hepy birthday mak *nak jugak enterframe:D

A-Y-I-E said...

Maafkan saya ye sebab komen saya ini tiada kena mengena dengan entri di blog anda.

Adakah awak ini orang Pontian???

Then kalau awak nak mudahkan orang seperti saya buat pertanyaan, apa kata awak letak shoutmix di blog..

Untuk pengetahuan anda, ini lah blog saya BLOG A-Y-I-E

haziqah bt md mohpty said...

yups...
totally from pontian..
why,,??

shoutmix..??
almost same like im ker..?