Wednesday, June 16, 2010

lu silap besar bhai..

haish...x tau la kan..kenapa lelaki nie kalu bawak kete tak menyabor-nyabor..kalau sebab munasabah takpe..haish...

nier berlaku kat aku sendiri..camnie..kat simpang 4..tunggu traffic light..by the time ijau..aku pown gerak..but then, tepi aku trelar..so, aku kena la slow down kasi dier jalan dolo sebab simpang tu agak kecik skit..bile trelar tu da gerak dolo dan lepasi jalan yg kecik tu..baru aku ble speed up..

then..da la satu mamat nie..bawak kete yg dalam tu ada anak dan bini...kat blakang kete aku..x menyabor-nyabor...bukan aku nak slow sgt tadi..da memang kena slow bagi trelar jalan dolo..dah tu..nak aku kena himpit ngan trelar..haish,,lu kalo nak mati dolo g la..jangan nak libat kan wa dan anak bini lu tu..

pastu..nak marah lak kan..dengan cara maen cucuk2 lak kat blakang kete aku.perggh...memang lu silap la bhai...main2 ngan wa..lu igt wa nier pompuan kuno ker bhai..yg lu pikir skali cucuk wa trus takowt..per lagi..aku pown..slow gyler la bawak kete..dier nak potong wa..tpi x leh..sbb da motosikal..hahahha.....memang lu kena...skali lagi wa mention..wa bukan pompuan kuno..


(^_^) LIFE
idop tu kalu da berfamily..jaga2 la diri dan family tu..
jangan nak puaskn hati..pastu bahana kena kat anak bini..



No comments: