Saturday, September 4, 2010

4/9/2010 at 2.10pm

I'm stilled at home waiting for my departure BUS jep at 4pm.. Uwaaa..can not wait anymore. Just now, aku baru jawab test QMT 425. Oh yeah, it's totally felt good about it. Alhamdulillah, I can answer it. huhuhu..

So, right now my mood as usual RUMAH MANIS RUMAH and mood raya. Nie aku tahan mata dari tidur. Sebab, nanti dalam bus aku boleh tido dengan nyenyak. Hehehe.

Suasana kat rumah sewa sekarang nie. Dalam rumah hanya ada aku, Diana and Tasha. While others, dah balik umah semalam and pagi tadi. Aku tengah tengok cerita ayat2 cinta kat TV 3. Hanya dengar bunyi kete lalu lalang and tv. Hmm..quite bored. Tak per.. Sesungguhnya aku sesangat sabar nier.. Perot pulak,huhuh as usual. Lapar nyer pergh mak aih. Macam budak baru nak belajar puasa.

Hmm.. Per lagi erk. Tu jep kowt. Hati nier memang da kat rumah la. So, mood nak taip menaip blog ni kurang banyak. Nie kira maen merapu jep. Sorry erk.

...STOP....


(^_^) LIFE
doakan erk perjalanan aku balek nie selamat hendak-Nya
amin..


No comments: