Thursday, December 9, 2010

jeng..jeng..jeng.. ( part 2 )

Assalamualaikum people..
Owh k....Last post aku da show some pict ( some ke..bukan only one jep ke..).So, today's entry aku nak sambung balek post yang lepas...

Last Tuesday, aku pergi jemjalan ngan alom, angah, cek aren and haqq. Ala, tak pergi mana2 pown. Pontian jep bhai..Pontian2 pown, best per..sebab aku pergi tempat tu kalu dengar cam jauh jep..hehehehe.... This trip become exciting because there are my sis..weeeeee...Like usual, aku yang sesangat rajin untuk "menaip" akan mempersembahkan aktiviti dengan PICAH.....!!! weeee


Wookeeyy...Di sinilah kami beriadah...
( mali2..sapa mau masuk..kena bayar dolo maaa )
( ok..the journey is beginn.....)
( do's and dont's along the way...)
( ha,...ni la yang buat tempat nie special..sila baca yerppp)
( start to walk...aiyak..ponat nyeee )
( da pown sampai, The Southern Most Tip of Mainland Asia )
(this is our next destination )
p/s - means another road to be walk...
( This is the way to go that place...)
( My "MODEL" la sangat...)
( Take a break after a long journey...)
( The view form there )
( Okies,, hari pown da nak senja, kami pulang la sihhh)

Orait..thats all..Aku nie kan karang panjang2 tak pandai sangat..Tapi kalu gossip ke..celoteh ntah pe2 ke..boleh la tahan...ahahah...Hoooo..ok2..otak da kering buah pikiran nak tulis apa...Jadi, habis sini jepla celoteh aku hari nie..huhuh..Pe2 pown, aku gembira dapat share journey aku nie kat korunk even tak best mana pown bagi certain people. Aku just suke jep share benda2 yang aku rasa best...Lagi2 bile aku dapat hang out dengan sis2 a.k.a badut2 aku...Okies...

Till then,,doottt...


(^_^) LIFE
TQVM to abah,mak,alom, angah, cek aren and Haqq
because make my day miserable in term of exciting babe...!!
These people make my life sooo colorful..
I heart them soo damn much..
p/s- nape aku panggil sis2 aku badut..ha...thats for my next entry...




2 comments:

idhzaty farid said...

cantik nya kalau amik gambar kat situ :)

haziqah bt md mohpty said...

ha ah..
view kat situ camtek2..
=)