Saturday, December 25, 2010

Kak Nurul's Reception

Assalamualaikum...

Sabtu lepas, dua pupu aku kawen. So...aku bukan nak citer how grand it was ( but memamng grand per..camtek2 lak tu...), but aku nak citer ke-best an pada hari tu. Per yang best sangat kan..Best la..sebab masa2 nie la semua sepupu sepapat sepipit bertembung bersekutu ber-menugmpat..ooppsss..terlebih lak..hehehehe...Macam biasala kan...Aku suke share2 some pict yang sempat aku snap masa hari tu...Tapi kan, since semua orang busy dengan kerje masing2 and aku sendiri pown kena tulun menulun , so skit jep la aku dapat snap pict masa tu..Meh aku tunjuk skit..


Eh eh...salah tunjuk la..uhuh..temgok jep la..

Haaa...baru betol
Okies..aku tumjuk dulu la...reception Kak Nurul nie..
Haaa..Ni la Kak Nurul..
Camtek laaa...suke2..
Naaa..nie jep sedara2 yang sempat di snap...
X best betol kan..
Haqq buat muke hensem dier kat Tok Mak

Wookkeeyy...Cukup2 la tu aku rajin nak edit and menge-post kan...Nie pown, aku merajin kan diri mem-blog sambil temgok citer cekarama TV3. Sampai habis da citer tu, tak siap2 post aku nie...hehehe...Nanti, for my next entry insya'allah maybe aku nak share pasal wedding kat taman aku nie erk..

Till then,
Doottt . . . . .


(^_^) LIFE
Next Week da nak balek Segamat da..
Means cuti sem da abish..
uuwaaaa...
Sedih kesian...huhuhu


No comments: