Monday, December 13, 2010

sarkus...sarkas...clown...badut...

Assalamualaikum...
Kenapa aku wat tajuk entry aku kali nie cam nie kan..Haaa...last entry aku da cakab yang sis2 aku nie badut2 aku...huhuhu...Jangan marah Alom, Angah...aku gurau jep..Tapi it is the fact kan...hehehehe...Mereka nie suke sangat buat aksi-aksi yang ble buat aku tak jadi nak marah atau merajuk...Kalu aku merajuk ngan mereka nie pown..Tak kan tahan lama nyer...Selalu nyer adek yang jadi badut untuk sis2 mereka kan..But, kali nier terbalik. Alom and Angah yang camtu. Nie pewaris mereka dah jatuh kat anak Alom..Haqq ler..haish...Paling mereka terrer kan adalah buat aksi mimik muker..Memang tak la aku dapat snap pict by the time mereka buat mimik muker kan..But, I will not disappointed you..I still will show some pict that can prove it..
Tadaaaaa....!!!!!

Ini Alom
Ini Angah
Ni pewaris, Haqq

Haaa..kan..Kami memang suke buat muke..Tu belom Mak and Abah lagi..huuhuh...Ok..tu jep aku ngarut kali nie. Nanti, if aku rasa aku da benda menarik yang perlu di share aku post ok. Tu pown bagi aku jep menarik kan..hehehe..Ok..
Till then...dottt...


(^_^) LIFE
Pejam celik pejam celik da masuk December..
And hari nie jep da 13/12..
Tak lama lagi da naek cuti sem,,,
Uuuwwaaaa...nak cuti lagi..


No comments: