Friday, February 4, 2011

Again..cousins day out... weee

Assalamualaikum...

Siape jep cousin aku yang bertuah kali nie dapat keluar ngan aku and sis2 aku. Haa...tu die..cik fatin aka dato' ct. huhuhuh. Memandangkan aku and angah tengah cuti mid sem. So, kami secara tak lamsungnye menjalankan aktiviti meliburkan diri ini ke JJ Tebrau. Kali nie, kami dapat membawa alom serta Haqq yang before this, aku da post entry yg kami tak bawak skali mereka bile nak pergi jemjalan sebab da certain things yang tak ble di elakkan. But still ada jugak yang kena tinggal means tak dapat ikut iaitu cek aren aka husband alom sebab dier keje. Kasian sama di kau...agagaga.

Actually kan, entry kali nie aku nak cont last entry yang aku cakab aku suker makan. But alang2, aku cite la skali pasal jemjalan nie. Tak banyak amek pict pown sebab memasing galak shupping kan..huhuh.. Meh ak share skit pe jep yang kami buat erk.

Yeah.. I'm driver here.
Walaaaa..here they are..
Pastu kan. Masa sampai JJ Tebrau. Memasing cakab nak pergi shupping dulu kan. Tak nak pergi makan. Sebab takot mengah namti masa shupping. At last, after withdraw duet, memasing da muke toya nak mintak makan. Pe lagi, pergilah kami cucu Ahmad bin Omar ini menuanaikan kewajiban mengisi perut mereka. Kami memilih Black Canyon tempat lunch kami. Meh temgok skit gila2 kami yep..

Kamilah cucu Ahmad Bin Omar
The foodies..Yuummieestt
( this set is Set C, and it is MUAI )
Kan aku da cakab. Aku memang suke makan...
Amm Amm Amm
Haqq dapat plastic plate. Sebab Haqq ganas
( p/s - This pict is showing that the foodies is all done... )
Im the french fries monster..
My plate..
( Licin sumgguh )
Makan makan gak. Nah ko bil. Balance dapat nie jep..hahahaha

Okies..Haa..cokop tak...? Nie entry untuk continuation yang lepas. Di mana aku cakab aku suke makan and aku prove kan lagi kan..Hahahah..Ok Ajieq, udah2 la tu dengan nak makan jep. Cube diet skit. Badan da macam buntal Haish.. Yolah2, bile da blaja and jauh dari umah kan susah nak makan. Diet la tu. Hahahahahaha....

Hmm.. Tu jep kowt aku rasa aku nak tumjuk and sharing is caring. Namti2, ada makan lagi. Aku kasi tumjuk erk. And memang ada pown entry pasal foodies. Huish, aku rasa aku da ble tukar title blog da. Jadikan blog nie khas untuk orang2 yang memanfaatkan foodies nie. huhuhu..

(^_^) LIFE
Ahad nie nak balek campus semula da.
Camner nak pergi UiTM Segamat sedangkan jambatan nak ke sana runtuh..
Cuti extend lagi kowt..
OOwwwwhh yess..yess...yessss



2 comments:

yaya said...

hehe..
thnx ajieq..
doakan kami yer.
rindu ajieq jugak.
bnyk nye ajieq mamam..
cam sdap je..

haziqah bt md mohpty said...

no worries la..
im happy as long as my friend is happy...

ajieq kuat makan kan..
can't deny it...
hahahah