Wednesday, February 9, 2011

Jejumpe Member lama..

Assalamualaikum...

Actually, entry tuk kali nie supposedly da lama kena buat sebab kami pergi time 22/1 yg lepas. So..kira da lama la kan...Tapi kan, setiap kali keluar mesti makan kan...So...pepahem jep la kan.. Hahahaha...

Aku jumpa member lama aku masa aku study kat UiTM Larkin. Kebetulan time tu, aku nak pergi shupping skit, so aku pown meng-plan kan diri untuk berjumpa member2 nie. But, tak semua yg ada time aku pergi campus tu. At last, kami bertiga yang berjaya meloloskan diri untuk ber-jimba jimbun bersama. Siapa jep yang pergi kan. Ha..ini dia...meh aku tumjuk erk..

inilah kami, dari kiri
myra, aku and zaila

Haa....Aku nie kan tak ble kosong perotnya...Pastu, masa sampai kt JJ, memule ingatkat nak pergi shupping dulu, but then, memasing perot da buat okestra yang merdu. Apa lagi, kami kena lah layankan muzik2 nie kan. Since one of us in on diet kan so kami meng-choose restaurant Chicken Rise Shop...Jangan marah yerp yang kene tu.. (p/s-tapi kalu nak on diet but nak makan sedap, CRS nie ble jadi la )

kelihatan Zaila yang memang tengah lapar..
dia lagi..hahahaha
finally, my plate..timgal tulang jep...
dan bean sprouts.

Ha...itu jepla.. After makan, baru pergi shupping mopping..As usual, bila girls dah jumpa shopping complex nie kan. Lagi2 kat section baju2 kan.. Semua pun macam peleset. Cari baju. Dah tak pikir dah nak meng-pose2 kan diri ambik gambor..huhuh..Anyway, aku gumbira sangat sebab lepas jugak rindu nak jumpa dorunk kan. Nanti, nak jumpa lagi kan. Kalau buley nak semua. Huhuhuh...

Okies, till then, bubye...
Wassalam..


(^_^) LIFE
Friends would be my second place after family
so, can you see how important they are..


No comments: