Monday, May 16, 2011

asik tukar jep..

Assalamualaikum..

Haish...Tak der motif pun entry kali nie. Motif nye aku asik tukar layout blog jep. Last entry da cakab semangat ke-Johorean menebal dekat hati ni. Punyalah siap buat warna bendera Johor dalam layout blog aku kan. Tapi bila lama-lama tengok layout tu, aku pulak yang sakit mata (cakab orang lebih. Padahal, aku sendiri yang annoy..huish..). Haaa..at last ni jep la aku tukar. Terus putih suci aku bagi. Malas dah nak pikir nak letak warna apa..

Itu jep.. Terukan kan. Pasal nie pun nak di jadikan entry. (nampak sangat nak penuhkan posting..huh..hampeh). Ah..suke suki saki aku la. Kann...hehehe...



(^_^) LIFE
supposedly hari ini pergi berjimba jimbun dengan cousin
but since Angah saya kaki nya sakit
di hempap drawer
CAMCEL SEMUANYA..!!

2 comments:

yaya said...

uhuuu..tape acik.tuka2 ikot cta rase kte.itu culture!ahaha.
ape aku merepek ni.adoiii..
btw,nice banner :)

haziqah bt md mohpty said...

hehehe..kan..suke la kan..nak mencamtekkn...huhuh...tq..penah cik haish pikir banner nak wat camner...heheheh