Wednesday, May 4, 2011

E M A K


Assalamualaikum..

Apa khabar semua...semua..semua... Yes, final paper aku untuk semester ini tak habis lagi dan aku tau yang diploma's students and others U da habis paper. But not me. Arrghh...yang lebih sedih lagi, paper last aku adalah paper tutup pagar aka paper last untuk semua course yang ada. GILER BEST...!!!

Tapi, itu semua tak penting. Sebab mari kita berbalik pada tajuk entry aku kali ni. Di kesempatan masa yang aku ada ini, aku nak update entry untuk hari Ahad ini. Banyak panggilan untuk seseorang yang begitu istimewa ini. Mom, Bonda, Mummy, Ibu dan untuk aku, aku pnaggil EMAK. Aku ttak pandai nak karang ayat-ayat power dan syahdu untuk ucapkan hari Emak ini. Oleh itu, aku nak cakap macam ni...kat PUAN NOROL AINI BT AHMAD


you are
Thats all... Tapi, apa yang aku nak cakap tapi tak bole describe in words is AKU SAYANG SANGA SANGAT KAT EMAK DAN SAYANG ITU ALLAH SAHAJA YANG TAHU. Dan aku tahu yang lain pun begitu jua..

p/s -
Nurul Hayaty, awak jugak emak kan... Selamat Hari Emak..!!



(^_^) LIFE
Aku nak cakap jugak Selamat Hari Emak untuk Emak2 di dunia ini.



1 comment:

♥iDaYu aYu♥ said...

wahhh,.....anak mak nie...hehehehe.