Wednesday, June 22, 2011

OMG...OMG...is that TMJ..?

Assalamualaikum....

Hye readers... Hows your day..? Must be fantastic than yesterday.. Same goes to me. Hari ini, hari off aku. So plan-nya nak duduk rumah tadak tidur jep. But then, abah ajak balik kampung ambil buah langsat. Huish, sampai-sampai jep, tak dapat ambil pun. Sebab-nya baru lepas hujan yang menyebab-kan pokok licin dan berbahaya untuk di panjat.

Alahai, meh berbalik semula dekat tajuk entry aku kali ni. Aku ni asyik melalut jep dulu kan. Hehehehe... Ok.. TMJ = Tengku Mahkota Johor. As for readers information, Kembara Mahkota Johor (KMJ) was started on 20th June. And the first destination they go is Pontian. Hehehe... On that day, aku kena shift petang. So, masa aku on the way pergi kerja tu tersempak lah KMJ. Gila panjang dan kalau tak salah aku panjang KMJ kali ini sepanjang 3 km. Huish... panjang panjang panjang..

Ok..apa kaitan yang aku OMGeee sangat tu kan... Heheheh..actually, malam tu.. One of KMJ's cars singgah isi minyak dekat Shell. Masa tu dalam pukul 8.30mlm ++. As usual, on that time it is peak time at Shell. Sebab-nya masa2 tu la orang datang isi minyak. Dok aku terima duit dari orang untuk isi minyak..tup tup da kereta Land Rover park nak isi minyak dekat island 1 & 2 ( island tu = pam minyak no 1 & 2). Guess what, no plat dekat kereta Land Rover tu adalah TMJ. Perrghh..dalam gawat ramai2 orang nak isi minyak, aku ble ternga-nga kejap.

Im guessing that, there is no TMJ or his sibling in the cars. Yepla, mana boleh buat TMJ tertunggu untuk isi minyak. Their driver mesti da isi before start the journey kan. But that assumption boleh disangkal jugak. Sebabnya, kenapa ada pak polisi guarding dekat jalan keluar masuk Shell ni kan. Lepas tu siap ada kereta2 yang guard around TMJ car. Tak kan lah mereka-meraka ni nak jaga bodyguard and driver TMJ kan.

Okies..what make me say like this again..OMGeeee..OMGeee...is that TMJ..? and again..

guess what

........

.......

.....



Ok..to be cont on my next entry..
Hahahahah


(^_^) LIFE
alahai, aku dah penat sebenar-nya nak taip2 ni
tu pasal tu be cont..heheheh
till then..
Wassalam


No comments: