Friday, August 5, 2011

Ollldiesss

Assalamualaikum...

Wuah..its been a month I did not update this cool blog..oppss..Blog laa....(puasa katakan, semua benda nak foodies). Yeah, the truth is..aku yang sedang sibuk dengan kerja yang aku ada sekarang. Hell yahh..even it is just a cashier but it is still a 'work' which we had to put a lot of energy on it. Thus, it make me more laazieer to post up any entry...dhaaaa....

Okies, whats up with the "olllddiesss"..?? Actually, I just finished up watching Mukhsin directed by Allahyarham Yasmin Ahmad. Banyak kali juga aku dah tengok cerita ni dan aku tak bosan pun. Hmm..at the end of this movie, there is Keroncong song sang by parents Allahyarham Yasmin Ahmad. And it make me remember oldies on my childhood time.

How it could be oldies on my childhood time..?? Haaa..pecccuuu..pecccuuu (sound of flashback on my mind.. =p ). 12 tahun yang lepas..kira-kira macam tu lah. Kami se-family selalu balik kampung yang tak jauh dari rumah kami. Sebab kami boleh balik hari. Only half an hours to be reach at there. Since kami boleh balik hari, so kami pun akan balik rumah pada waktu malam (masa tu mata Aboh saya cerah lagi..muda katakan...).

So, all the way back to our home, Abah selalu pasang lagu Keroncong (yepla, genre untuk umur2 Abah saya..). Serious, until now I never bored on Keroncong song. Once you heard this song, you will have one feeling that that that..aargghh..I just can't spit it out. Just try it out la...then you know. That memories was still fresh in my mind.

Hmm...I miss that moment especially our old car. Entah dah kat mana da kereta tu.. That car bring a lot of memories to us. "She" always with us wherever we are until we found the new one.

Haaa..Kami bukan kejam untuk buang "dia". Tapi ....


............


.................


...................




(^_^) LIFE
haish...tengok cerita Mukhsin jep
buat aku flashback banyak benda..
Apa-apa pun
Yesterday is history and
Tomorrow is mystery



2 comments:

azahaldir said...

aiyo...
she always in our memories lah..

yaya | mohd said...

ehee..ptotla ajieq suke nyanyo sorang2.
nyanyi lagu keroncong ea :P
miss you darl.